DSC_0056.jpg
_DSC5063.jpg
_DSC28292.jpg

Spennende aktiviteter for alle

Voss har et varig rykte for å være en aktivitetsdrevet bygd, med et sterkt samfunn rundt sport, friluftsliv og en sunn livsstil.

 

Vi ønsker å opprettholde dette rykte ved å gi deg muligheten til å oppleve en del av denne kulturen for deg selv.

Enten du er ute etter en guidet tur ned våre vakre, lokale elver med hjelp av våre erfarne guider, eller kanskje en mer avslappet kanotur rundt Vangsvatnet høres mer passende ut for deg. Hos oss får du muligheten til å prøve padleboarding, padle kajakk og mye mer.

Ikke gå glipp av muligheten til å være vitne til den naturlige skjønnheten som Voss har å tilby og komme i kontakt med naturen på denne unike måten.

Aktiviteter

Guidet Elvepaddling

Passer for alle, fra nybegynnere som aldri har vært i elven før, til viderekommende elvepadlere som ønsker å forbedre ferdighetene sine. Du kan velge mellom halvdag eller heldagstur for å få en smak av moroa, eller gå rett på ett todagers introduksjonskurs. Her lærer du om sikkerhet og ansvar i elven, hvordan du manøvrerer kajakken din effektivt i strømmen, hvordan du tar eskimorulle og mye mer! Når du har fullført dette kurset, vil du motta NPF sitt Våttkort Grunnkurs Nivå 1 Elv.

Kanopadling

Hvis du heller vil nyte en avslappet dag på vannet, kan det være at kanoen er det perfekte alternativet for deg! Trygt og enkelt å bruke, det gjør kanoturene til et populært valg!

Fiskeutstyr er også inkludert i prisen, slik at du får muligheten til å prøve lykken med å fange deg din egen middag. Fiskekort er påbudt, men vi kan hjelpe med å skaffe det.

 Det er også mulig å få med seg en privat guide for å vise deg trygt rundt i området.

_DSC6092.jpg
 
Guidet tur på Vangsvatnet

For de som er ute etter en litt roligere aktivitet, så er vår guidet tur på Vangsvatnet perfekt!

Her får du sjansen til å dra på en avslappet tur, utforske vannet og de flotte strendene rundt Vangsvatnet. Dette er en flott måte å oppleve Voss på, mens du samtidig holder deg aktiv og i kontakt med naturen.

_DSC7541.jpg

Stand-Up Paddle Boarding

SUP er en morsom aktivitet som passer for alle og er lett å lære. Du kan enten velge å paddle ned Vosso elva sammen med en av våre erfarne guider, en unik og spennende opplevelse! 

Ellers kan du også velge å leie ett padlebrett og utforske Vangsvatnet for deg selv. Om du ønsker det, kan du også få instruksjon for å forbedre padleteknikken din.

_DSC50631.jpg

VOSS FLOW